Dinsdag 29 mei

Avond met Jan Willems, theatermaker in Gaza

 

Stichting Groningen-Jabalya organiseert dinsdag 29 mei een avond met theatermaker Jan Willems. Hij is directeur van Theatre Day Productions in Palestina en woont daar al meer dan 20 jaar. Theatre Day Productions (TDP) werkt met jongeren in Gaza die theater willen maken, niet alleen omdat het leuk en leerzaam is maar ook als noodzaak om te ontkomen aan de dagelijkse spanningen en conflicten. TDP geeft voorstellingen aan kinderen vanaf zes jaar, geeft workshops en trainingen aan tieners en biedt een drama-opleiding aan. Speciaal voor vrouwen organiseert TDP een cursus verhalen vertellen.
Jan Willems bezoekt Groningen om contacten te leggen met noordelijke theaterinstellingen om te komen tot een vorm van samenwerking.
Ook zal hij ingaan op de actualiteit Gaza: Hij maakte de Mars voor de Terugkeer en het Israëlische geweld tegen deze vreedzame demonstratie van dichtbij mee.Wij nodigen u graag uit voor deze bijzondere avond.

Meer informatie Lejo Siepe, bestuurslid Stichting Groningen-Jabalya 06 24641940

lokatie Poortershoes Oosterweg 13 9724 CA Groningen
Inloop: 20.00 uur/ aanvang 20.15

Toegang is gratis maar wij zamelen geld in voor de medische organisatie PMRS en stellen een bijdrage zeer op prijs. kijk voor meer informatie over de PMRS op de donatiepagina